MetaIskalnik Institut informacijskih znanosti Maribor
SFX Storitve SFX za zapis
Jezik
Naslov: Long‐term transesophageal echocardiography after patent foramen ovale closure by BioSTAR and Amplatzer patent foramen ovale occluders
Vir: Catheterization and Cardiovascular Interventions [1522-1946] Suligoj Leto:2020 Letnik:91 Številka:3 Začetna stran:349 Končna stran:354
Skrij osnovne storitve Osnovne storitve
Celotno besedilo
Celotno besedilo dostopno na/v Wiley Online Library UNIMB
Leto: Letnik: Številka: Začetna stran:
GO
Dostopno od leto: 1996 letnik: 37 številka: 1 do leto: 2013
Dostop do revije v okviru Konzorcijev CTK upravlja Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani. V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov konzorciji@ctk.uni-lj.si.
Dostop je mogoč iz prostorov Univerze v Mariboru in z oddaljenim dostopom za študente in zaposlene na Univerzi v Mariboru
Posredovanje članka
Posredovanje članka Naročite dokument preko Centralne tehniške knjižnice Univerze v Ljubljani GO
Dostopno od leto: 1996 letnik: 37 številka: 1 do leto: 2013
Raziskovalci, zaposleni in študenti članic konzorcija CTK Wiley Online Library lahko članek naročite preko Oddelka za medknjižnično izposojo in posredovanje dokumentov CTK.
Pri naročilu morate obvezno navesti ime in priimek, e-poštni naslov z domeno institucije, katere član ste, ter kontaktno telefonsko številko.
Članek boste na naveden e-poštni naslov prejeli najkasneje v 24 urah. Pomoč uporabnikom je na 041 756 308 od 9.00-22.00.
Drugi uporabniki lahko članek pod drugačnimi pogoji naročite preko Oddelka za medknjižnično izposojo in posredovanje dokumentov CTK.
Informacije lahko dobite na tel. 01 2003 402 ali illctk@ctk.uni-lj.si
Zaloga po knjižnicah
Preverjanje zaloge po knjižnicah COBISS+ GO
Iskanje po spletu
Uporabite spletne storitve odprtega dostopa SHERPA/RoMEO GO
Pokaži dodatne storitve Dodatne storitve